Gennem hele forløbet har vi været meget fint tilfredse med Interplan

”Vores hus er fra 1961. Og havde oprindeligt 2 mindre børneværelser. Børnene er nu 9 og 10 år, så vi skulle bruge større børneværelser og et ekstra badeværelse.

Planen var ikke bare at bygge noget større. Vi ville bygge om til en bedre opgraderet rumplan, der passer til et moderne familieliv. Huset var født med 132 kvm + 85 kvm kælder. Og vi endte med at tilbygge yderligere 35 kvm.

Vi startede med at finde en arkitekt og rådgiver. Efter nogle møder var vi enige om, hvordan den nye grundplan skulle se ud. Derefter fandt vi, efter at have skannet markedet, 3 byggefirmaer som blev inviteret til at give tilbud. Under udvælgelsesprocessen gik vi selvfølgelig efter en fornuftig pris – men også efter en gensidig forståelse af, hvad det var for en løsning, vi gerne ville have.

 Download case som .pdf

Forløbet med Interplan har fra første dag været meget positivt. Vi startede i efteråret og der har været høj aktivitet under hele forløbet. Det virker betryggende, og betød at vi fik lukket tilbygningen inden vinteren rigtigt satte ind. Efter 5 måneder var alt færdigt. Vi er rigtig glade for resultatet. Vi har fået al den moderne komfort vi drømte om, og børnene er glade for deres større værelser.I dag er vi rigtig glade for resultatet. Vi har fået al den moderne komfort vi drømte om, og børnene er meget glade for deres større værelser. Tidsplanen blev oveholdt, selvom vi fik tilføjet lidt ekstra ting undervejs – bl.a. dyrere materialer. Vi er en glad og tilfreds familie!”

Med venlig hilsen
 

  • Date 25. juli 2013
  • Tags ombygning
Back to Top