Lange overvejelser førte til et langt samarbejde

”Vi havde et nedslidt badeværelse, og ville gerne have større børneværelser. Så vi gik i lang tid og overvejede, om vi skulle bygge til eller sætte i stand?

Vores overvejelser førte til, at vi talte lidt med en bekendt med arkitekt-baggrund – dialogen førte til, at hun lavede nogle grove skitser på projektet.

Vi kendte ikke rigtig til nogle entreprenører, så vi tog et indledende opkald til en husbygger vi fandt på nettet, for at høre om de kunne hjælpe. Det kunne de ikke – da de kun laver tilbygninger til deres egne huse. Til gengæld henviste de til Morten Jul fra Interplan.

Vi talte med Morten, men syntes lige, at vi også ville høre et alternativt bud. Det endte med, at der var to firmaer, der gav tilbud på projektet.

Fortovet uden for vores hus runder, så vi kunne ikke bare forlænge huset. Derfor var det vigtigt, at vores entreprenør forholdt sig til det samlede projekt. Vi valgte at arbejde sammen med Interplan af enkle årsager. Interplan kunne selv tegne projektet, de forholdt sig til alle dele af tilbygningen, og så var mavefornemmelsen god.

 Download case som .pdf

Det viste sig at holde stik – og vi havde et rigtig godt forløb. God rådgivning undervejs, hvor Anders fra Interplan – som var projektleder på byggeriet – forholdt sig konstruktivt til vores ideer, hvilket betød, at vi forbedrede planerne undervejs. Det viste sig at holde stik – for vi havde et rigtig godt forløb. God rådgivning undervejs, hvor Interplan forholdt sig kritisk til vores egne ideer.. Alt kunne nemlig ikke forudses. Huset er fra sidst i 50’erne, så der viste sig forskellige udfordringer, som selvfølgelig kostede noget ekstra. Disse tilføjelser blev dog håndteret perfekt og fair.

Vi valgte endeligt at bygge til i den oprindelige stil og fik 2 nye børneværelser og et ekstra toilet samt et fællesrum – i alt 32 m2. Set i bakspejlet er vi meget tilfredse. Brugbarheden og kvaliteten lever helt op til forventningerne.

Vi har allerede anbefalet Interplan til både venner og naboer i området – ligesom Interplan efterfølgende har hjulpet os med at udbedre en skade på vores sommerhus.”

Med venlig hilsen

  • Date 25. juli 2013
  • Tags saadan
Back to Top