Der er aldrig nogen ballade med Interplan – det kan jeg godt lide!

”Vi havde købt et hus fra 1975, som ikke var tidsvarende. Vores første prioritet var, at huset lå det rigtige sted – men vi vidste allerede da skødet blev underskrevet, at det skulle laves om. Vi bestemte dog, at vi ville bo i huset inden vi gik i gang med ombygningen – så kunne vi bedre fornemme ændringernes omfang.

Mere lys, mere energirigtigt og en bedre planløsning var de ting vi savnede. Og efter bare et år på den nye adresse, gik vi i gang med projektet.
Vi kunne godt lide Lind og Risørs huse – så vi ringede til dem. De henviste til Morten fra Interplan, som kom ud og besøgte os, med sin egen arkitekt. Arkitekten satte sig ned og udformede forslag til ombygningen sammen med os. Vi havde nogle grundideer – men arkitekten tilføjede undervejs en række ting, som vi er superglade for i dag.

Vi afholdt os fra andre tilbud, men vi forhandlede en fast pris på plads med Interplan udfra lidt pris-info, som jeg skaffede fra andre tømremestre mm. Og så gik vi i gang med det omfattende arbejde, der betød, at der kun stod mure og spær tilbage, da byggeriet var på sit højeste.

 Download case som .pdf

Forløbet blev en god oplevelse. Vi blev lidt forsinket undervejs – hovedsageligt på grund af vejrlig. Men vi havde løbende og meget fair forhandlinger undervejs om de udfordringer der altid opstår ved gamle huse. ”Der er ikke mange andre steder, jeg hellere vil bo. På den baggrund må vi have gjort noget rigtigt – vi kunne simpelthen ikke få et bedre udført byggeprojekt projekt.” Bl.a. var der en fordyrende forstærkning af konstruktionen som Interplan tog på deres regning. Når jeg i dag sidder i min stue, tænker jeg: ”Der er ikke mange andre steder, jeg hellere vil bo. På den baggrund må vi have gjort noget rigtigt – vi kunne ikke få et bedre udført projekt. Alt foregik igennem en meget fin dialog. Alt er blevet fulgt op og alle aftaler er blevet overholdt.

Det er lige min ånd. Så jeg har allerede anbefalet Interplan i min omgangskreds. De er ikke de billigste – heller ikke de dyreste – men der er aldrig ballade med dem.”

Med venlig hilsen

Back to Top